AfsprakenMaker
telefonische afspraken voor verkopers

Resultaat

dat telt

Door de gevalideerde AM pre-sales methode te integreren in uw salesproces, kunnen we uw salesteam kwalitatief ondersteunen en begeleiden naar voorspelbare resultaten.

We Adviseren

We gebruiken onze jarenlange pre-sales expertise en data om de buyer persona van uw doelmarkt helder te identificeren. We bepalen samen met u de kwalificatievragen op basis waarvan we nieuwe prospecten kwalificeren.
Telefonische afspraken voor verkopers
Telefonische afspraken voor verkopers

We prospecteren

Uw markt is constant in beweging, daarom is het belangrijk om prospectie als een continue pre-sales activiteit te beschouwen. Een prospect database is een van uw belangrijkste databronnen, die door uw pre-sales consultant stelselmatig wordt uitgebreid en beheerd.

We Kwalificeren

Het inplannen van afspraken is even belangrijk als het verstaan waarom iemand geen afspraak wil. Door deze informatie op te slaan, te verwerken en te analyseren, perfectioneren we onze pre-sales methode en verhogen we stelselmatig onze afspraak-succesratio.
Telefonische afspraken voor verkopers
Telefonische afspraken voor verkopers

En automatiseren

De gevalideerde marktinformatie die uw pre-sales consultant verzamelt, is van goudwaarde voor uw sales team. Onze IT consultants hebben ervaring met het integreren van het pre-sales platform en uw verkoop CRM platform.

Wilt u ook meer sales resultaat?

We delen graag met u het geheim van onze unieke pre-sales formule!

Klanten


Onze pre-sales consultants plannen kwalitatieve afspraken voor onder meer deze klanten!